Lidmaatschap

Hoe word je lid?

Natuurlijk wil je eerst wel eens de sfeer bij de vereniging proeven. Het is daarom ook geen enkel probleem als je eerst een paar avonden “proef draait”. Zelfs als je niet eens een batje hebt, ben je van harte welkom: wij zorgen wel voor een plankje, een balletje en een tegenstand(st)er.

De jeugd kan op dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur terecht. Senioren kunnen de sfeer komen proeven op dinsdag en vrijdag (mits er geen competitie gespeeld wordt) vanaf 20:00 uur tot circa 20:30 uur.

Wil je definitief lid worden, dan liggen er in De Cour aanmeldingsformulieren, die je – volledig ingevuld – inlevert bij de penningmeester (Carla van Vugt), of bij een van de jeugdbegeleiders.

Contributie per maand:

Basis jeugdlid€ 8,50
Jeugdlid inclusief competitie€ 14,00
Basis seniorenlid€ 12,00
Seniorenlid inclusief competitie NTTB€ 19,50
Seniorenlid inclusief competitie Baronie€ 14,50
Seniorenlid inclusief competitie NTTB en Baronie € 20,50

Hoe meld je je af als lid ?

Liever niet, maar als het dan toch moet gebeuren dan moet dit schriftelijk of per mail gebeuren en wel bij diezelfde penningmeester. Een keer roepen: “Ik ga van tafeltennis af!” werkt niet echt. Ook de penningmeester moet zich aan de regels houden en mag alleen maar schriftelijke opzeggingen in haar administratie verwerken.