13 oktober lekker tafeltennissen bij TIOS Terheijden Iedereen welkom

De leden van TIOS Terheijden zijn weer begonnen met hun trainingen en wedstrijden. Wij spelen op dinsdagavond en vrijdagavond in de Cour in Terheijden. Dit doen we met veel plezier in de nieuwe zaal. Het is leuk, sportief en gezellig. Dit jaar hebben we leuke dingen op het programma staan waaronder kennismakingsavonden voor geïnteresseerden en mogelijk nieuwe leden.

Op vrijdagavond 13 oktober vindt de eerste avond plaats. Eén van onze trainers zal je de basisbeginselen van de tafeltennissport bijbrengen, maar kan uiteraard ook gewoon een partijtje gespeeld worden. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze sport in onze mooie zaal of om het tafeltennissen weer op te pakken.

Wij zorgen voor de tafeltennisbatjes en de ballen. Zorg zelf voor sportschoenen en –kleding.

We zien je graag op vrijdagavond 13 oktober in de COUR aan de Markstraat 6 in Terheijden. De jeugd tot en met 17 jaar is van 19.00 tot 20.00 uur welkom en de volwassenen spelen van 20.00 tot 21.30 uur.

Mocht je nog twijfelen of je komt lees dan onderstaand stukje.

Tafeltennis heeft volgens onderzoek grote voordelen voor de gezondheid. Wereldwijd spelen daarom miljoenen mensen tafeltennis en daar hebben ze alle reden toe. Het is gezellig, leuk, snel en vanwege het lage risico op blessures kan van tafeltennis worden genoten door mensen van alle leeftijden en allerlei conditie. Regelmatig spelen verbetert de reflexen, coördinatie, evenwicht en oog-handcoördinatie, terwijl het je spieren versterkt van boven- en onderlichaam.

Bij fanatiek spelen verhoogt de hartslag, wat helpt je hart sterk en gezond te houden. Niet alleen is het een goede cardiovasculaire oefening (voor het hart), het is ook een goede conditie training. Bij het spel verhoogt de hartslag en vraagt het lichaam om meer zuurstof, dus je ademt zwaarder, sneller en dieper, waardoor de longcapaciteit vergroot.

Tot 13 oktober in de Cour.

Voor meer informatie over onze gezellige tafeltennisclub kun je bellen met Bert Erdkamp (06-25020713) of Jan-Willem Stoop 076-593537