Basisscholen tafeltenniskampioenschap 2018 Terheijden en Wagenberg

tios

Als we naar de ranking van de meest populaire kijk- en doesport kijken, staat tafeltennis op de zesde plaats in de wereld (850 miljoen fans maar liefst). Dit komt vooral door het grote enthousiasme voor de sport in China. Maar in NL is tafeltennis ook populair. Thuis, op het werk, de camping of bij een vereniging, velen vinden “pingpongen” leuk en spelen het.

Bij de kidssportactiviteiten hebben we gezien dat de Terheijdense scholieren het spelletje ook heel leuk vinden. Daarom pakken we als TIOS Terheijden groot uit met het 1e Terheijdens basisscholen tafeltenniskampioenschap. We gaan hier een klein beetje internationaal, omdat we de kinderen uit Wagenberg ook graag mee willen laten doen.

Het toernooi vindt plaats op zondag 14 januari om 9.30 uur in De Cour in Terheijden.

Het toernooi is bedoeld voor leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Wagenberg en Terheijden. Woon je in Terheijden of Wagenberg en zit je in dezelfde groep op een andere school dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Wil jij de eerste jeugdkampioen worden of gewoon gezellig meedoen, meldt je dan aan!

INSCHRIJVEN

· Voor leerlingen van De Zeggewijzer, De Zonzeel, De Windhoek of De Elsenhof, via je eigen leerkracht op school. · Inschrijving voor leerlingen van andere scholen via een mail aan edjol1@ziggo.nl

· De inschrijving sluit op 8 december 2017.

Meedoen is gratis!

We doen meer tijdens de dag meer dan het spelen van wedstrijdjes alleen. Er zijn ook andere spelletjes, er is een tafeltennisrobot en regionale topspelers zullen een tafeltennisdemonstratie geven.

Het wordt een leuke gezellige en sportieve dag op 14 januari, dus zorg dat je erbij bent. En ouders zijn natuurlijk van harte welkom om aan te moedigen.

We houden je op de hoogte via onze website www.tios-terheijden.nl en onze facebookpagina.