27 februari lekker tafeltennissen bij TIOS Terheijden Iedereen welkom

De leden van TIOS Terheijden zijn na carnaval weer begonnen met hun trainingen en wedstrijden. Wij spelen op dinsdagavond en vrijdagavond in de Cour in Terheijden. Het is leuk, sportief en gezellig. Dit jaar hebben we leuke dingen op het programma staan waaronder kennismakingsavonden voor geïnteresseerden en mogelijk nieuwe leden.

Op dinsdag 27 februari vindt de derde avond plaats. Eén van onze trainers zal je de basisbeginselen van de tafeltennissport bijbrengen, maar er kan uiteraard ook gewoon een partijtje gespeeld worden. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze sport in onze mooie zaal of om het tafeltennissen weer op te pakken.

Wij kunnen zorgen voor de tafeltennisbatjes en de ballen. Zorg zelf voor sportschoenen en –kleding.

We zien je graag op dinsdagavond 27 februari in de COUR aan de Markstraat 6 in Terheijden. De jeugd tot en met 17 jaar is van 19.00 tot 20.00 uur welkom en de volwassenen spelen van 20.00 tot 21.30 uur. Na het basisscholentoernooi zien we steeds meer kinderen bij onze club, maar er is zeker nog ruimte voor nieuwe leden.

Mocht je nog twijfelen of je komt lees dan onderstaand stukje.

Tafeltennis heeft volgens onderzoek grote voordelen voor de gezondheid. Wereldwijd spelen daarom miljoenen mensen tafeltennis en daar hebben ze alle reden toe. Het is gezellig, leuk, snel en vanwege het lage risico op blessures kan van tafeltennis worden genoten door mensen van alle leeftijden en allerlei conditie. Regelmatig spelen verbetert de reflexen, coördinatie, evenwicht en oog-handcoördinatie, terwijl het je spieren versterkt van boven- en onderlichaam.

tios mathieu

We zien je graag dinsdag de 27e.

Voor meer informatie over onze gezellige tafeltennisclub kun je bellen met Bert Erdkamp 06-25020713 of Jan-Willem Stoop 076-5935370