Verslag Terheijdense Kampioenschappen 2023

Vooraf werd een gezellige en sportieve tafeltennisdag beloofd. Nu dat werd het ook! Op zondag 16 april werd met een groep bestaande uit onze leden, en ook een paar oud-leden, vlak na de klok van tienen gestart met de poulewedstrijden. Zo in de ochtend werden al een paar harde noten gekraakt om te bepalen hoe voor iedereen de rest van het toernooi zou gaan verlopen. Na een gezamenlijke lunchpauze werden we getrakteerd op een aantal zeer spannende en ook lange wedstrijden, die zo hier en daar toch echt leidden tot de dood of de gladiolen. Zo’n uurtje later dan in veel andere edities van het kampioenschap was het tijd voor de finalepoule. Zoals al vele jaren nam Mathieu Verdeyen hieraan deel. Dit jaar behoorlijk uitgedaagd door de nummer twee van vorig jaar, Maarten Frijters, die ook nu weer tweede werd. Na een behoorlijk aantal jaren was ook Remco Cas weer deelnemer van de finalepoule en mocht hij met de beker voor de derde plaats naar huis. Maar niet voordat we natuurlijk nog even genoten van de derde helft met een drankje en een hapje, waarbij natuurlijk ook nog de nodige verhalen over de ervaringen van die dag verteld werden. Het was een geslaagde dag!