Terheijdense Kampioenschappen 2019

Op zondag 26 mei is het weer zo ver! TTV TIOS Terheijden organiseert dan haar 32e Terheijdense Tafeltenniskampioenschappen. De kampioenschappen bestaan uit een toernooi voor de jeugd (jonger dan 16 jaar) en een toernooi voor de senioren (vanaf 16 jaar). Tijdens deze toernooien strijden TIOS-leden, oud-leden en inwoners van Terheijden & Wagenberg om de beker. Senioren die lid zijn van TIOS Terheijden strijden ook nog om de clubbeker, de Jan Weterings Wisselbokaal.

Het toernooi vindt plaats in de Cour in Terheijden. Vanaf 9:00 uur kan er worden ingespeeld, waarna de kampioenschappen zullen aanvangen om 10:00 uur. Er wordt gespeeld met behulp van ons traditionele poule-systeem.

Het inschrijfgeld voor deze gezellige en sportieve dag is 5 euro voor senioren en 3 euro voor jeugd. Toeschouwers zijn altijd gratis welkom!

Wil je je inschrijven? Stuur dan uiterlijk zondag 19 mei een mail naar: elselven@ziggo.nl

(download Uitnodiging_OTT2019.pdf)