Open Terheijdense Tafeltennis Kampioenschappen

Op zondag 15 maart 2020 houdt TTV TIOS Terheijden haar jaarlijkse Terheijdense Tafeltenniskampioenschappen. Voor de 33e keer alweer! Aan dit toernooi kunnen TIOS-leden, oud-leden en alle inwoners van Terheijden en Wagenberg (vanaf 8 jaar) deelnemen.

We spelen in de grote zaal en nieuwe Stoopzaal in De Cour. Vanaf 09.00 uur is de zaal open zodat iedereen zich warm kan inspelen. Om ongeveer 09.30 uur starten we met de wedstrijden. Deze worden gespeeld volgens het welbekende poulesysteem. Het inschrijfgeld voor deze sportieve en gezellige dag is € 3,50 voor de jeugd (t/m 15 jaar) en € 5,- voor deelnemers van 16 jaar en ouder. Voor de winnaars is er uiteraard een mooie beker. Daarnaast strijden de Tios-seniorleden weer om de Jan Weterings Wisselbokaal.

Maar het gaat er vooral om dat we een erg gezellige en sportieve dag met elkaar beleven..! Als je mee wil doen (en wie wil dat nou niet…) kan jij je opgeven bij Edwin Wiersma. Stuur hem dan jouw aanmelding naar e-mailadres: voorzitter@tios-terheijden.nl . Dat kan t/m zaterdag 7 maart 2020. Mathieu en ik hopen op een net zo’n grote opkomst (of groter) als tijdens het Houten Plankentoernooi van januari jl..

Tot zondag 15 maart 2020..!

Groet van de organisatie, Mathieu Edwin