T.I.O.S. 1 Kampioen!

Waar vorig seizoen team T.I.O.S. 2 kampioen werd, is het dit jaar de beurt aan het team van T.I.O.S. 1. Bert, John, Maarten en Remco sloten een mooie reeks overwinningen af met een eerste plaats in hun poule van de 5e klasse van de NTTB. Onlangs werden ze na een vrijdagavondtraining in het zonnetje gezet met een toespraak van de voorzitter en ontvingen ze een kleine attentie.
 
Tevens werd op deze avond bekend gemaakt dat onze tafeltennisvereniging een nieuwe sponsor heeft gevonden. Witlox VCS Accountants en Adviseurs gaat ons de komende drie jaar ondersteunen. Daar zijn wij als sportclub erg blij mee.

Tafeltennisvereniging T.I.O.S. Terheijden bestaat al ruim 44 jaar. Naast seniorleden hebben we ook een leuk clubje juniorleden. Veel leden zijn al 20 jaar en sommige meer dan 30 jaar lid van onze sportieve en gezellige club. Naast de wekelijkse trainingen spelen wij ook competitie bij de NTTB en de regionale bond De Baronie. Dit doen we sinds ruim 8 jaar in De Cour. Daar hebben we een mooie en grote zaal tot onze beschikking. Naast alle sportiviteit vinden we gezelligheid ook erg belangrijk. Zo wordt er vaak na de training/competitie nog een drankje gedronken en bijgekletst. Tevens organiseren we voor jeugd en senioren enkele leuke activiteiten tijdens het seizoen.

Lijkt het je leuk om eens een balletje te komen slaan, dan kan dat geheel vrijblijvend op dinsdagavond (jeugd en senioren) en op vrijdagavond (senioren). Een tafeltennisbatje is te leen. Voor trainingstijden en andere informatie kan je een kijkje nemen op deze website. Leuk om je te mogen ontmoeten!