Zomervakantie, ook bij T.I.O.S. Terheijden

Wat een heerlijk sportief seizoen hebben we achter de rug! We hebben een leuk aantal nieuwe leden mogen verwelkomen, een fijne competitie gespeeld (met winst voor ons eerste team!), een knotsgekke carnavalstraing bij de jeugd gehad, enthousiaste meetrainende ouders ontmoet en van enkele gezellige T.I.O.S.-uitjes met onze senioren en jeugdleden mogen genieten. Ook hebben er een paar borrel- en babbelmomenten plaatsgevonden na de diverse trainingsavonden. En dat bevalt goed… mooi om te zien dat onze leden lief en leed met elkaar delen. Dat maakt ons hechte en bij elkaar betrokken club en daar zijn we trots op.

Maar nu: tijd voor vakantie! We gaan er even tussen uit tijdens de weken dat de basisscholen vakantie hebben. Dinsdag 11 juli is de laatste training voor de jeugd, die wij zeer smakelijk zullen beginnen met het eten van frietjes. Op vrijdag 14 juli sluiten de senioren het sportieve deel van het seizoen af. Het echte einde vindt plaats op zondag 16 juli: dan staat nog een laatste uitje gepland voor onze senioren met een activiteit en een lunch. Daarna mogen we in sluimerstand tot eind augustus.

Ben je na het lezen van het voorgaande enthousiast geworden en zou je  ook eens een balletje willen slaan? Kom dan eens op een dinsdagavond om 19:00 uur (jeugd) of 20:00 uur (senioren) naar de Cour. Op vrijdagavond om 20:00 uur kan voor de senioren ook. Wel na de zomervakantie natuurlijk.

Wij wensen jullie allemaal een welverdiende vakantie toe!