Seizoen T.I.O.S. Terheijden weer van start!

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat sportverenigingen weer aan een nieuw seizoen beginnen. Zo ook voor de tafeltennissers van T.I.O.S. Terheijden. De hele maand wordt er al hard getraind voor de start van de competitie. T.I.O.S. speelt dit seizoen met twee teams bij de nationale bond NTTB. Team 1 komt uit in de 4e klasse. Team 2 zal strijden in de 6e klasse. In de regionale bond De Baronie is dit seizoen wederom één team aanwezig dat speelt in de 4e klasse.

Naast tafeltennissen organiseren we voor de leden ook elk jaar een verenigingsuitje. Op zondag 17 september zijn we met onze leden en hun partners gaan Pitch & Putt-golfen bij De Leemput in Rijen. De dag werd gezellig afgesloten met een diner bij Bas in Wagenberg.

Lijkt het je leuk om ook te komen tafeltennissen? Kom gerust eens kijken op een van onze trainingsavonden. Deze zijn op dinsdag. Van 19:00 tot 20:00 uur voor de jeugd, waarna de senioren trainen tot 21:30 uur. Op de vrijdagavonden spelen we vooral competitie.